/
/
Foglalj időpontot
Foglalj időpontot

Kedves Látogatóink!
Az oldal megtekintéséhez javasolt böngészők:
Google Chrome
Microsoft Edge

ISKOLAI CSOPORTOS LÁTOGATÁS

Szervezett iskolai csoportok a Kísérő vezetésével, kedd kivételével hétköznap 9 és 14 óra között tekinthetik meg a kiállítást. Az utolsó iskolai csoport 14 órakor indul.

A csoportok online regisztrációval és időpontfoglalással biztosíthatják előre látogatásukat. A csoportokat vezető múzeumi Kísérő minden esetben az adott csoport összetételéhez és tudásszintjéhez igazítja a tematikát. 
Egy látogatócsoport létszáma legfeljebb 18 fő lehet. A 18 fő feletti iskolai osztályok két csoportra osztva tekinthetik meg a kiállítást. A csoportok 30 perces időeltolással kezdhetik meg a kiállítás megtekintését. Az osztály várakozó fele az Aranybánya közösségi terében tud szórakozva ismereteket szerezni, így a várakozással eltöltött idő is izgalmas felfedezésekkel telik. A kiállításon belüli térrészek interaktivitása, a csoportos részvétel a szórakoztató ismeretszerzés mellett különleges közösségi élményt is jelent.

Múzeumpedagógiai foglalkozással kapcsolatos további információ és időpont egyeztetés az alábbi linken érhető el.

EGYÉNI LÁTOGATÁS

Hétköznap, kedd kivételével 14:30-tól zárásig, valamint hétvégén a kiállítás látogatása nem csoporthoz kötött, de időpontfoglalás szükséges.
Az egyéni látogatók hétköznap, kedd kivételével 9-14 óráig – iskolai csoportok által nem lefoglalt időpontokban –, 20 perces időközönként induló, kísérő által vezetett alkalmi csoportot alkotva is a kiállító terekbe léphetnek.

EGYÉNI CSOPORTOS LÁTOGATÁS (CSALÁDI, BARÁTI, EGYÉB CSOPORTOK)

Az egyéni csoportok online regisztrációval és időpontfoglalással biztosíthatják előre látogatásukat.
Egy látogatócsoport létszáma legfeljebb 18 fő lehet, nagyobb létszám esetén a csoport 2 vagy több részre oszlik, amelyek 20 perces időközönként indulnak. A csoportok ebben az esetben - 9 főtől - kérhetnek Kísérőt, aki mindig az adott csoport összetételéhez és tudásszintjéhez igazítja a tematikát. 
A házirendrendben foglaltak betartatása a csoportvezető vagy szülő felelőssége.