/
/
/
„Mesés szám a 77”

„Mesés szám a 77”

2023. augusztus 02.
2 perc olvasás
sor

A forint 77. születésnapján numizmatikai előadások, kézműves foglalkozás, kvízek, az Aranyvonat legendája c. film vetítése, élményfestés színesítették a programot, a Pénzmúzeum Panoráma Teraszról pedig új perspektívából lehetett letekinteni a városra, sőt, a vendégek a magasban ki is próbálhatták a frissen üzembe helyezett érmenyomó berendezést.

Az esemény látogatói mindannyian apró ajándékkal távozhattak, a 77 évesek ezen a napon külön meglepetésben részesültek, de extra ajándékot ezúttal azok kaptak, akik a forinttal egyetemben szintén augusztus 1-jén ünnepelték 77. születésnapjukat.

Az érdeklődők száma ismét rávilágított arra, hogy a múzeumok kora nem járt le: az érdeklődők sora a Széll Kálmán téren kígyózott. Köszönjük a szűnni nem akaró érdeklődést!

Találkozzunk következő tematikus napunkon – szeptember végén – a Kutatók Éjszakáján! Addig is a Pénzmúzeum kedd kivételével a hét minden napján ingyenes látogatható!

Időpontfoglalás:

https://www.penzmuzeum.hu/muzeum/idopontfoglalas/

 

További híreink

„Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” promóciós nyereményjáték játékszabályzata

A Pénzmúzeum „Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” elnevezésű promóciós nyereményjátékának leírása és szabályzata.

2023. szeptember 28.
31 perc olvasás
Szeptember 28.

Pénzmúzeum Panoráma Terasz 10 és 13 óra között zártkörű rendezvény miatt nem látogatható.

2023. szeptember 27.
1 perc olvasás
Két újabb díjat nyert el a Pénzmúzeum

Családbarát múzeum elismerést, valamint múzeumpedagógiai különdíjat hozott el az Országos Múzeumpedagógia Évnyitóról ma a Pénzmúzeum.

2023. szeptember 26.
2 perc olvasás
„Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” promóciós nyereményjáték szabályzata

A Pénzmúzeum „Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” elnevezésű promóciós nyereményjátékának szabályzata.

2023. szeptember 21.
31 perc olvasás