/
/
Szállítási információk

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI ÉS ÁTVÉTELI MÓDOK

A szállítási mód kiválasztására a termék(ek) kosárba helyezését követően, a pénztárnál van lehetőség.
A megrendelt áru átvételénél jelenleg az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1. Személyes átvétel: ingyenes
A megrendelt termék(ek)et személyesen is át tudod venni az MNB-EduLab Kompetencia Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság irodájában (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 2. emelet, Eiffel Palace irodaház) munkanapokon 9-17 óra között. Ebben az esetben e-mailben értesítünk, amikor a csomag elkészült és átvehető. Az átvételhez a megrendelés számára és a megrendelő nevére van szükség. Személyes átvételi mód esetén nem számolunk fel többletköltséget.

2. GLS General Logistics Systems Hungary Kft.
2.1. Házhoz szállítás: bruttó 1290,- Ft.
A GLS a szállítás napján emailben és SMS-ben is értesít a tervezett 3 órás kézbesítési időintervallumról. A futár számát is megkapod, így bármikor egyeztethetsz vele. A GLS oldalán bármikor nyomon követheted, hol jár a rendelésed. A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat.
2.2. GLS CsomagPont: bruttó 1290,- Ft.

A GLS CsomagPontokon lehetőséged van személyesen átvenni a webáruházunkban leadott megrendelésed. Ezek az átvételi pontok különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet. Jelenleg Magyarországon 400 településen, több mint 1000 csomagpont áll rendelkezésre. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít, amikor megérkezett a csomag a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át csomagszámmal és érvényes személyi okmány felmutatásával. GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll rendelkezésre, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag. Akadályoztatás esetén érvényes, írásos meghatalmazással más is átveheti a csomagodat, amely tartalmazza a nevedet és címedet, valamint az átvevő nevét és címét. A meghatalmazott személynek rendelkeznie kell érvényes személyi okmánnyal.
2.3. GLS automata: bruttó 1290,- Ft.
A GLS folyamatosan bővülő Automata hálózatában lehetőséged van, több mint 300 településen, több mint 1250 automatába kérni csomagod! A feladott csomagok következő munkanapon az általad kiválasztott GLS Automatába kerülnek kiszállításra. A GLS SMS és e-mail értesítést küld a kézbesítés státuszáról. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésedre az értesítésben megküldött PIN kód megadásával. A csomag átvételéig naponta e-mail emlékeztetőt küld a GLS.

3. Magyar Posta Zrt.
3.1. Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
MPL Csomagautomata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhetők. A 2 munkanap áll a rendelkezésedre a csomagot átvételére. Az átvételi határidő után az át nem vett küldeményt beszállítják az automatához tartozó postára, ahol további átvételi lehetőséget biztosítanak részedre.
A Postára (Postán maradóként) vagy Partner PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges.
3.2. Háznál történő kézbesítés esetén: 0-40 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.