/
/
/
Kávézó és torony
Kávézó és torony

Szívesen belelapoznál a gazdasági élet és a mindennapi pénzügyek legizgalmasabb témáival foglalkozó könyvekbe és folyóiratokba, miközben egy finom kávét kortyolgatsz? Részt vennél egy érdekes beszélgetésen a hétköznapok pénzkérdéseiről, ami után esetleg a saját szokásaidat is megváltoztatod majd? Vagy csak egyszerűen egy különleges hangulatú találkozóhelyet keresel Budapest szívében? A Pénzmúzeum kávézójában mindegyik igényre választ találsz!

A múzeum előcsarnokában áprilisban nyitó kávézó több szempontból is kuriózumnak számít:

A műemléki védelmet élvező, korábban pénztárcsarnokként használt előtér minden részletre kiterjedő felújításon esett át, így a helyiség ma eredeti pompájában várja a vendégeit.

Ha kíváncsi vagy, milyen az eredeti, hamisítatlan századelős atmoszféra, ide mindenképp érdemes lesz betérned.

Ha a hely nívójához illő, komoly olvasmányt keresel, ajánljuk a szintén az előcsarnokban található PABooks Könyvespontot, mely szakszerű, hiteles és korszerű irodalmat kínál a modern gazdaság legfontosabb témáinak megértéséhez.

A Könyvespont mellett, szintén az előcsarnokban kap helyet a szintén április folyamán megnyíló Ajándékbolt is, ahol kifejezetten fiataloknak szóló kiadványokat és múzeumi ajándékokat, emléktárgyakat vásárolhattok.

A nyitással kapcsolatban látogassátok weboldalunkat és kövessétek social media felületeinket!