/
/
Digitális diákszéf

Digitális diákszéf

Játssz!

A Diákszéfben játékos kvízkérdésekre válaszolva érmeket gyűjthetsz. Készülj pénzügyi, környezetvédelmi és digitalizációs kérdésekre is!

Gyűjts és cserélj!

Minden érem ábrázol valakit, vagy valamit. Vannak állatos érmek, de megtalálhatod akár szülővárosod, vagy egy híres király érméjét is.
Barátaiddal cserélgetheted őket, hogy minden sorozat meglegyen. Kattints ide, hogy megtekintsd a gyűjthető Digitális Érem, Digitális takarékbélyeg és e-Takarékbélyeg sorozatokat.

Váltsd nyereményekre!

Az éremsorozatok nem csak szépek, de értékes tárgyi nyereményekre válthatóak be. Gyűjts össze minél többet, állíts be célokat, és váltsd be a
kiválasztott ajándékokra a PontVelem webshop-ban!

Mi az a Digitális Diákszéf?
Az MNB Digitális Diákszéf a modern technológiák lehetőségeit kihasználó megtakarítási és pénzügyi ismeretterjesztő mobilapplikáció, amit több ezer diák töltött le és már több mint félmillió kvízkérdést válaszoltak meg. Az alkalmazás a Magyar Nemzeti Bank és a Pénziránytű közös kezdeményezésben jött létre.
A mobilapplikáció használata során játékos, pénzügyi témájú és a környezettudatosságot fejlesztő kvízkérdésekre válaszolva digitális megtakarítási eszközöket (érmeket) gyűjthetsz és cserélgethetsz a barátaiddal, amelyeket meghatározott időszakokban tárgyi ajándékokra is beválthatsz.

Hogyan tudok játszani?

  1. A mobilapplikációt közvetlenül az alkalmazás-áruházakból vagy a honlapon található link segítségével lehet letölteni.

  2. Az alkalmazás használatát regisztrációt követően tudod elkezdeni.

  3. A regisztrációt a szüleid tudják elindítani, kérd a segítségüket minél hamarabb!

  4. A folyamat során valamelyik szülőd regisztrálja magát és Téged is a mobilapplikációban.

  5. A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe, kérd szüleid segítségét és kezd el használni az applikációt még ma!

MNB Digitális Diákszéf ÁSZF (pdf)

MNB Digitális Diákszéf Játékszabályzat (pdf)

MNB Digitális Diákszéf Adatvédelmi Tájékoztató (pdf)