/
/
/
Zárva tartás

Zárva tartás

2022. augusztus 04.
1 perc olvasás
pm-zarva-1920x1080.png

A nyári melegben ideiglenesen a Pénzmúzeum is vakációra megy, ezért augusztus 9. és 16. között egy hétig zárva tartunk. Az élet azonban ekkor sem áll meg a falak mögött: folyamatosan dolgozunk azon, hogy mind kiállításaink, mind különböző online felületeink még tartalmasabbá és izgalmasabbá váljanak. A Pénzmúzeum egyedülálló érmegyűjteményének restaurációja például jelenleg is folyamatban van, ahogy azon is aktívan dolgozunk, hogy különböző online felületeinken egyre több színes, érdekes és hasznos új tartalommal találkozhassatok. Épp ezért, a múzeum zárva tartása alatt is érdemes rendszeresen szétnéznetek Facebook-oldalunkon vagy a Penzmuzeum.hu-n, de aki kifejezetten szeretne elmélyedni az érdekes gazdasági témákban, azoknak ajánljuk a beconomist.hu tartalmait is. Bőven lesz miből válogatnotok.

További híreink

„Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” promóciós nyereményjáték játékszabályzata

A Pénzmúzeum „Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” elnevezésű promóciós nyereményjátékának leírása és szabályzata.

2023. szeptember 28.
31 perc olvasás
Szeptember 28.

Pénzmúzeum Panoráma Terasz 10 és 13 óra között zártkörű rendezvény miatt nem látogatható.

2023. szeptember 27.
1 perc olvasás
Két újabb díjat nyert el a Pénzmúzeum

Családbarát múzeum elismerést, valamint múzeumpedagógiai különdíjat hozott el az Országos Múzeumpedagógia Évnyitóról ma a Pénzmúzeum.

2023. szeptember 26.
2 perc olvasás
„Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” promóciós nyereményjáték szabályzata

A Pénzmúzeum „Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” elnevezésű promóciós nyereményjátékának szabályzata.

2023. szeptember 21.
31 perc olvasás