/
/
/
Zárva tartás

Zárva tartás

2022. augusztus 04.
1 perc olvasás
pm-zarva-1920x1080.png

A nyári melegben ideiglenesen a Pénzmúzeum is vakációra megy, ezért augusztus 9. és 16. között egy hétig zárva tartunk. Az élet azonban ekkor sem áll meg a falak mögött: folyamatosan dolgozunk azon, hogy mind kiállításaink, mind különböző online felületeink még tartalmasabbá és izgalmasabbá váljanak. A Pénzmúzeum egyedülálló érmegyűjteményének restaurációja például jelenleg is folyamatban van, ahogy azon is aktívan dolgozunk, hogy különböző online felületeinken egyre több színes, érdekes és hasznos új tartalommal találkozhassatok. Épp ezért, a múzeum zárva tartása alatt is érdemes rendszeresen szétnéznetek Facebook-oldalunkon vagy a Penzmuzeum.hu-n, de aki kifejezetten szeretne elmélyedni az érdekes gazdasági témákban, azoknak ajánljuk a beconomist.hu tartalmait is. Bőven lesz miből válogatnotok.

További híreink
A Rákóczi Szövetség képviselőit láttuk vendégül

A Pénzmúzeumnál meggyőződéssel hiszünk az együttműködések erejében.

2022. augusztus 10.
2 perc olvasás
A Pénzmúzeum támogatásával került megrendezésre a csopaki Kereked Újonc kupa vitorlásverseny

A csopaki Kereked Vitorlás Klub a hétvégén rendezte meg a Nádas Kupa-sorozat újabb fordulóját, melynek lebonyolításában idén a Pénzmúzeum is segített.

2022. augusztus 08.
3 perc olvasás
Óriási sikert aratott a Pénzmúzeum nyílt napja

A pénz világa izgalmas, kalandos, élményekkel teli, mégis kiismerhető – derült ki a Pénzmúzeum augusztus 1-jei nyílt napján.

2022. augusztus 02.
5 perc olvasás
Nyerj jegyet a Campus fesztiválra és találkozz Pénzmúzeummal!

Idén a Pénzmúzeummal is találkozhattok a Campus fesztiválon, ahol többek között VR-szemüveggel tehettek virtuális sétát a kiállítás terében.

2022. július 08.
1 perc olvasás