/
/
/
Újabb szakmai elismerésben részesült a Pénzmúzeum!

Újabb szakmai elismerésben részesült a Pénzmúzeum!

2023. május 11.
2 perc olvasás
kozossegi-muzeum-dij.jpg

2023. május 11. – Közösségi Múzeum díjat kapott a Pénzmúzeum, mely annak elismerése, hogy múzeum aktívan vonja be munkájába a helyi lakosságot, civil közösségeket, illetve a véleményüket is meghallgatva alakítja múzeumpedagógiai foglalkozásait.


A Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ ma Közösségi Múzeum elismerést adott át a Magyar Pénzmúzeumnak. A címet azon muzeális intézmények vehették át, amelyek bevonják munkájukba a helyi lakosságot, civil közösségeket és egyéb partnereket. 

A Pénzmúzeum – melyre 2022. március 15-i nyitása óta 94 000 fő volt kíváncsi – kiemelt figyelmet fordít a látogatók visszajelzéseire. A közösségek tudatos, folyamatos és aktív bevonásával, gyakorlati közreműködésével, véleményük figyelembevételével valósítja meg egy-egy terület fejlesztését, legyen szó múzeumpedagógiai foglalkozásokról, időszaki kiállítások tematikájának kialakításáról vagy akár pénzügyi vetélkedők fejlesztéséről. 

A Pénzmúzeum és Látogatókközpont kedd kivételével a hét minden napján várja vendégeit. 

Időpontfoglalás: https://www.penzmuzeum.hu/muzeum/idopontfoglalas/

 

További híreink

„Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” promóciós nyereményjáték játékszabályzata

A Pénzmúzeum „Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” elnevezésű promóciós nyereményjátékának leírása és szabályzata.

2023. szeptember 28.
31 perc olvasás
Szeptember 28.

Pénzmúzeum Panoráma Terasz 10 és 13 óra között zártkörű rendezvény miatt nem látogatható.

2023. szeptember 27.
1 perc olvasás
Két újabb díjat nyert el a Pénzmúzeum

Családbarát múzeum elismerést, valamint múzeumpedagógiai különdíjat hozott el az Országos Múzeumpedagógia Évnyitóról ma a Pénzmúzeum.

2023. szeptember 26.
2 perc olvasás
„Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” promóciós nyereményjáték szabályzata

A Pénzmúzeum „Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” elnevezésű promóciós nyereményjátékának szabályzata.

2023. szeptember 21.
31 perc olvasás