/
/
/
Százezredik látogatóját fogadta a Pénzmúzeum

Százezredik látogatóját fogadta a Pénzmúzeum

2023. június 08.
2 perc olvasás
untitled-design-34.png

A Pénzmúzeum százezredik látogatóját, Abay Dánielt ajándékcsomaggal köszöntötték. Az interaktív élményekkel teli Pénzmúzeum tavaly március 15-i nyitása óta teltházzal működik. A látogatókat 50 látványos installáció várja kedd kivételével valamennyi nap. Hétvégenként kreatív foglalkozásokon kapcsolódhatnak ki a gyerekek. A Pénzmúzeum valamennyi kiállítása és programja ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Pénzmúzeum szakmai csapata igyekszik folyamatosan fenntartani az érdeklődést a múzeum iránt. Legutóbb egy új, időszaki kiállítás adott alkalmat a visszatérésre, mely a Postapalota múltjába és jelenébe vezeti be a látogatót. Június 15-én nyílik a Postapalota tornya a hozzá tartozó tetőterasszal és kávézóval, ahonnan Buda eddig ismeretlen panorámája tárul a közönség elé. De június 24-én is érdemes lesz újra eljönni, hiszen a Múzeumok Éjszakájára olyan program készül, ami minden pénzt megér. De persze csak a szlogen szintjén, hiszen a Pénzmúzeum összes programja, ahogy a kezdetektől fogva, a Múzeumok Éjszakáján is: ingyenesen látogatható!

További híreink

„Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” promóciós nyereményjáték játékszabályzata

A Pénzmúzeum „Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” elnevezésű promóciós nyereményjátékának leírása és szabályzata.

2023. szeptember 28.
31 perc olvasás
Szeptember 28.

Pénzmúzeum Panoráma Terasz 10 és 13 óra között zártkörű rendezvény miatt nem látogatható.

2023. szeptember 27.
1 perc olvasás
Két újabb díjat nyert el a Pénzmúzeum

Családbarát múzeum elismerést, valamint múzeumpedagógiai különdíjat hozott el az Országos Múzeumpedagógia Évnyitóról ma a Pénzmúzeum.

2023. szeptember 26.
2 perc olvasás
„Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” promóciós nyereményjáték szabályzata

A Pénzmúzeum „Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” elnevezésű promóciós nyereményjátékának szabályzata.

2023. szeptember 21.
31 perc olvasás