/
/
/
Százezredik látogatóját fogadta a Pénzmúzeum

Százezredik látogatóját fogadta a Pénzmúzeum

2023. június 08.
untitled-design-34.png

A Pénzmúzeum százezredik látogatóját, Abay Dánielt ajándékcsomaggal köszöntötték. Az interaktív élményekkel teli Pénzmúzeum tavaly március 15-i nyitása óta teltházzal működik. A látogatókat 50 látványos installáció várja kedd kivételével valamennyi nap. Hétvégenként kreatív foglalkozásokon kapcsolódhatnak ki a gyerekek. A Pénzmúzeum valamennyi kiállítása és programja ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Pénzmúzeum szakmai csapata igyekszik folyamatosan fenntartani az érdeklődést a múzeum iránt. Legutóbb egy új, időszaki kiállítás adott alkalmat a visszatérésre, mely a Postapalota múltjába és jelenébe vezeti be a látogatót. Június 15-én nyílik a Postapalota tornya a hozzá tartozó tetőterasszal és kávézóval, ahonnan Buda eddig ismeretlen panorámája tárul a közönség elé. De június 24-én is érdemes lesz újra eljönni, hiszen a Múzeumok Éjszakájára olyan program készül, ami minden pénzt megér. De persze csak a szlogen szintjén, hiszen a Pénzmúzeum összes programja, ahogy a kezdetektől fogva, a Múzeumok Éjszakáján is: ingyenesen látogatható!

További híreink

Egyedülálló erdélyi kiállítás nyílt a fejedelmi kincsekről

Egyedülálló kiállításban vállalt szerepet a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont.

2024. április 18.
Numizmatikai sorozat

A világ legszebb nemzetközi bankjegyei

2024. április 16.
Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeumban

A Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeum havonta jelentkező eseménysorozata. Ismeretterjesztő előadásaink a pénzt helyezik a beszélgetés középpontjába.

2024. április 09.
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!

Párizs olimpia lázban ég, de nem csak Párizs, hanem a La Monnaie de Paris - A Párizsi Pénzverde múzeuma is.

2024. április 02.