/
/
/
Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája

2022. június 29.
2 perc olvasás
gunduz-attila-36679.jpg

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Múzeumok Éjszakája a Pénzmúzeumban. Ugyan a bejutáshoz sorban kellett állni, de a szervezők a kint lévőkről se feledkeztek meg: lounge zenével, bűvészmutatványokkal és hűsítővel tették könnyebbé a várakozást.

A Pénzmúzeum márciusi megnyitása óta telt házzal működik, így várható volt a nagy érdeklődés. Ráadásul a szervezők és társintézményeik számtalan különleges programmal tették még színesebbé az egyébként is különleges kiállítást és az egész estés nyereményjátékban félóránkét egy gyermek és egy felnőtt nyertest sorsoltak. A múzeum első éjszakai rendezvényének hangulatát egy harminc perces bűvészműsor alapozta meg. Ezt követően az érdekes szakmai előadások megtekintése mellett a látogatók pénzügyi személyiségüket tesztelhették a Pénziránytű alapítvány jóvoltából. Akik a hazai papírpénzeket akarták alaposan szemügyre venni, azok az MNB Készpénzlogisztikai igazgatóság bankjegylaborjában vizsgálódhattak és a kiállításban a magyar fizetőeszközök megelevenedett szereplőit kereshették.

A kávézóban jégkrémek és a sütemények mellett egy fotósarok tette teljessé a kikapcsolódást.

Galéria:

Fotó: Gündüz Attila

További híreink
A Rákóczi Szövetség képviselőit láttuk vendégül

A Pénzmúzeumnál meggyőződéssel hiszünk az együttműködések erejében.

2022. augusztus 10.
2 perc olvasás
A Pénzmúzeum támogatásával került megrendezésre a csopaki Kereked Újonc kupa vitorlásverseny

A csopaki Kereked Vitorlás Klub a hétvégén rendezte meg a Nádas Kupa-sorozat újabb fordulóját, melynek lebonyolításában idén a Pénzmúzeum is segített.

2022. augusztus 08.
3 perc olvasás
Zárva tartás

A nyári melegben ideiglenesen a Pénzmúzeum is vakációra megy, ezért augusztus 9. és 16. között egy hétig zárva tartunk. 🏛🦌

2022. augusztus 04.
1 perc olvasás
Óriási sikert aratott a Pénzmúzeum nyílt napja

A pénz világa izgalmas, kalandos, élményekkel teli, mégis kiismerhető – derült ki a Pénzmúzeum augusztus 1-jei nyílt napján.

2022. augusztus 02.
5 perc olvasás