/
/
/
MoneySim pénzügyi szimulációs verseny díjátadó

MoneySim pénzügyi szimulációs verseny díjátadó

2022. december 13.
moneysim-viadal-0684.jpg

Több mint kétezer 9-13. évfolyamos diákot mozgatott meg a MoneySim pénzügyi szimulációs verseny, melyben a Pénziránytű Alapítvány a minél jobb hétköznapi pénzügyi döntéseket jutalmazta. A legkiválóbbnak ezen a téren Madár Gergely, a budapesti Németh László Gimnázium diákja bizonyult, aki egy MacBook Air boldog tulajdonosa lett. Második helyen Lukács Gergő, a Győri SZC Baross Gábor Közgazdasági Technikum tanulója végzett, aki egy iPhone 13 készüléket vihetett haza, míg Nyikos Kata, a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum tanulója egy iPad készülékkel távozhatott. Nyereményükhöz gratulálunk!

Ha érdekelnek a hasonló tanulmányi versenyek, akkor jelentkezz a 2023-as BANK/CODE csapatversenyünkre, ahol négy fordulóban mérettetheted meg magad pénzügyi tudatosság témakörben. Részletes információk a verseny honlapján érhetők el: http://www.bankcode.hu/

További híreink

Egyedülálló erdélyi kiállítás nyílt a fejedelmi kincsekről

Egyedülálló kiállításban vállalt szerepet a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont.

2024. április 18.
Numizmatikai sorozat

A világ legszebb nemzetközi bankjegyei

2024. április 16.
Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeumban

A Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeum havonta jelentkező eseménysorozata. Ismeretterjesztő előadásaink a pénzt helyezik a beszélgetés középpontjába.

2024. április 09.
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!

Párizs olimpia lázban ég, de nem csak Párizs, hanem a La Monnaie de Paris - A Párizsi Pénzverde múzeuma is.

2024. április 02.