/
/
/
Közel 3000 látogató a Múzeumok éjszakáján

Közel 3000 látogató a Múzeumok éjszakáján

2023. június 27.
2 perc olvasás
muzej2023

Második alkalommal vett részt a Múzeumok Éjszakáján a Pénzmúzeum és Látogatóközpont, az eseményre közel 3000 látogató volt kíváncsi. A nyitástól éjfélig tartó folyamatos sorállás megmutatta, hogy a múzeumok kora nemhogy nem járt le, de komoly érdeklődés mutatkozik a jövőbe mutató, digitális alapokon nyugvó, szórakoztatva oktató kiállítások iránt.

A legnépszerűbb program a Pénzmúzeum Panoráma Teraszon tett esti séta volt. Aki most nem jutott el ide, nem maradt le semmiről: a múzeum és a terasz kedd kivételével a hét minden napján a Pénzmúzeum látogatóinak rendelkezésére áll ingyenesen.

A Pénzmúzeum a Best of Budapest legjobb közösségi tere díjat kapta meg. Májusban a Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ Közösségi Múzeum díjat adott át a Pénzmúzeumnak, amiért aktívan vonja be munkájába a helyi lakosságot, illetve a véleményüket meghallgatva alakítja múzeumpedagógiai foglalkozásait.

További híreink

„Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” promóciós nyereményjáték játékszabályzata

A Pénzmúzeum „Melyik forint pénzérménk érmeképe a kerecsensólyom?” elnevezésű promóciós nyereményjátékának leírása és szabályzata.

2023. szeptember 28.
31 perc olvasás
Szeptember 28.

Pénzmúzeum Panoráma Terasz 10 és 13 óra között zártkörű rendezvény miatt nem látogatható.

2023. szeptember 27.
1 perc olvasás
Két újabb díjat nyert el a Pénzmúzeum

Családbarát múzeum elismerést, valamint múzeumpedagógiai különdíjat hozott el az Országos Múzeumpedagógia Évnyitóról ma a Pénzmúzeum.

2023. szeptember 26.
2 perc olvasás
„Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” promóciós nyereményjáték szabályzata

A Pénzmúzeum „Jelöld meg, kivel jönnél el a Magyar Népmese napjára!” elnevezésű promóciós nyereményjátékának szabályzata.

2023. szeptember 21.
31 perc olvasás