/
/
/
„Karácsony a Pénzmúzeumban!” elnevezésű promóció részvételi feltételeinek szabályzata

„Karácsony a Pénzmúzeumban!” elnevezésű promóció részvételi feltételeinek szabályzata

2022. december 21.
karacsonyi-nyeremenyjatek-hirlevel-1.png

A Pénzmúzeum Facebook oldal „Karácsonyi nyereményjáték!” elnevezésű promóciójának leírása és részvételi feltételeinek szabályzata 

  

1.     Általános rendelkezések 

A „Karácsony a Pénzmúzeumban” elnevezésű promóció szervezője az MNB – EduLab Kft. (székhely: 1013 BUDAPEST, KRISZTINA KÖRÚT 55.) (továbbiakban: „Szervező”). 

2.     Promóciós mechanizmus és részvételi feltételek 

2022. december 21-én és 2022. december 30-án nyereményjátékokat hirdetünk, melynek lényege, hogy a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont (a továbbiakban: Pénzmúzeum) Facebook oldalán a promócióra meghirdetett poszt alá 2022. december 29-ig, illetve 2023. január 9-ig kommentben meg kell jelölnie a játékosnak azt a személyt/személyeket, akivel/akikkel szívesen elmenne a Pénzmúzeumba, valamint kedvelnie is kell a posztot. A kommentelők között 2022. december 30-án, illetve 2023. január 9-én kisorsolunk 5-5 db Pénzmúzeum ajándékcsomagot. 

Az ajándékcsomag tartalma: Moneta hátizsák, Pénzmúzeum karácsonyi képeslap, Pénzmúzeum bögre, Pénziránytű társasjáték (Suska és Zsozsó a hőssuliban), 2 db Pénzmúzeum kávézó kupon (2x1500 Ft értékben, amelyek 2023. január 30-ig használható fel). 

A nyereményjátékban csak 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. 

FONTOS! A poszt alá kommenteléssel és a játékos ismerősének/ismerőseinek megjelölésével a játékos elfogadja a jelen szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) és a jelen Adatkezelési tájékoztatót, ami a részvétel feltétele. Azon kommenteket, amelyek a játékos ismerősének kommentben való megjelölését nem tartalmazzák, nem tudjuk figyelembe venni. 

3.     Nyeremény 

Összesen 10 db Pénzmúzeum ajándékcsomag (egy játék során 5 db kerül kisorsolásra). 

4. Kizárások 

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói; a Szervező megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. 

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban a Pénzmúzeum Facebook oldalon (https://www.facebook.com/penzmuzeum) nyújtunk felvilágosítást. A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni.  

5. Érvénytelen pályázat 

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, amely a 2. pontban meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg. 

6. A játék időtartama 

A nyereményjáték 2022. december 21. 10:00 órától 2023. január 9. 10:00 tart. 

7. A sorsolás menete 

A nyerteseket 2022. december 30. napján, valamint 2023. január 9. napján délután sorsoljuk ki számítógép segítségével. A sorsolásban minden, jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelő játékos részt vesz. 

8. A díjak átvételének feltétele 

a) A nyerteseket a sorsolást követő 1 munkanapon belül a Pénzmúzeum Facebook oldalon, a promóciós poszt alatt futó kommentben, illetve privát üzenetben tájékoztatjuk a nyertesség tényéről. A sorsolás alkalmával 2 pótnyertest is húzunk. Abban az esetben, ha a kisorsolt játékosoktól 1 munkanapon belül nem érkezik válasz privát üzenetben, vagy lemondanak a nyereményről, úgy pótnyertes kerül beállításra. A pótnyertesek a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre. 

b) A nyeremény a Szervező által kerül átadásra.  

c) A nyeremény beváltását kizárólag a nyertes játékosok végezhetik, így a Szervező köteles a nyereményért jelentkező személy személyazonosságát és életkorát ellenőrizni, amit a nyertes játékos személyi igazolványa – vagy más erre alkalmas arcképes hivatalos okmánya (gépjármű vezetői jogosítvány, útlevél) – felmutatásával köteles igazolni. Amennyiben a nyertes játékos ennek a felhívásnak nem tesz eleget, úgy a beváltás folyamatát a Szervező köteles megszakítani. 

d) Amennyiben a nyertes által üzenetben megadott személyes információk hibásak, úgy a nyertes jogosultságot veszt a nyereményre és ebben az esetben is pótnyertes kerül beállításra. A hibás adatokból eredő nyereményvesztés kapcsán a Szervező nem vonható felelősségre. A díjak nem válthatók más nyereményre, illetve készpénzre. 

9. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések 

A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli. A nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertes játékost terhelik. 

10. Adatkezelés 

Az adatkezelési tájékoztató elérhető itt: https://penzmuzeum.hu/adatkezelesi-tajekoztato 

11. Felelősség kizárása 

A promóció szervezésében résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek vonatkozásában. 

Szervező nem vállal semmilyen felelősséget a tévesen megadott adatokért, a játékos által illetéktelen módon felhasznált személyes adatokkal kapcsolatos jogsértésért. A résztvevők adatait nem a Facebook kezeli, a promóciót a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, azzal összefüggésbe nem hozható. A nyereményjátékkal kapcsolatban a Facebook mindennemű felelőssége kizárt. A nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok vagy más Facebook felhasználók magatartásáért a Szervező semmilyen formában nem felelnek. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jogszabálysértő, etikai vagy az általános társadalmi értékítélet szempontjából elfogadhatatlan, vagy politikai tartalmú felhasználói megnyilvánulásokat indokolás nélkül moderálják. A Szervező nem vállal felelősséget a résztvevő által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért. 

A játékosok pályázatuk leadásával a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják. 

Budapest, 2022.12.21. 

MNB-EduLab Kft. 

Szervező 

 

További híreink

A Pénzmúzeum Panoráma Terasz április 26-án zártkörű rendezvény miatt 14:00 órától zárva tart!

Április 27-én, szombaton már a megszokott nyitvatartással várjuk a kedves látogatóinkat.

2024. április 25.
Egyedülálló erdélyi kiállítás nyílt a fejedelmi kincsekről

Egyedülálló kiállításban vállalt szerepet a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont.

2024. április 18.
Numizmatikai sorozat

A világ legszebb nemzetközi bankjegyei

2024. április 16.
Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeumban

A Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeum havonta jelentkező eseménysorozata. Ismeretterjesztő előadásaink a pénzt helyezik a beszélgetés középpontjába.

2024. április 09.