/
/
/
BankCode díjátadó 2022

BankCode díjátadó 2022

2022. május 19.
2 perc olvasás
bankcode-dijatado-20220517-222.jpg

Az április végi szuperdöntőn a technikumi és a gimnáziumi ág legeredményesebb 6 csapata vetélkedett egymással.

A nagy felkészültséget igénylő verseny győztese a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium, Pénzt vagy életet...csapata lett. Őszintén gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak, Rinfel Mónikának! Az első helyezett csapat tagjai és tanáruk egy-egy Apple Macbook Airnotebookot és 60.000 Ft/fő értékű utalvány nyert.

A második helyen a Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium Noname01 csapata végzett. Nyereményük felkészítő tanárukkal együtt egy-egy Apple iPhone 12 (64GB) mobiltelefon, valamint 40.000 Ft/fő értékű utalvány. Felkészítő tanáruk, Bihari Sándorné igazán büszke lehet tanítványaira.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium Atomcsibék csapata állhatott fel. Kiváló teljesítményük elismeréseként fejenként egy Apple iPad 9 2021 10.2 (64GB) készülékkel, és 20.000 Ft/fő értékű utalvánnyal lettek gazdagabbak. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak, Vízi Izabellának!

A legtöbb csapatot mozgósító Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium egy projektort és egy wifi routert szerelhet fel iskolájában, míg a legaktívabb Pénziránytű Iskolahálózati tag, az Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium 150.000 Ft értékű műszaki utalványt nyert. Ajándékcsomagot kaptak a döntők és a szuperdöntő nem díjazott csapatai is.

Köszönjük minden résztvevő csapatnak a felkészülést, a sok munkát, egyben gratulálunk minden döntőbe jutott, nagy felkészültségről és alapos szakmai tudásról tanúbizonyságot tett csapatnak!

További híreink
Múzeumok Éjszakája

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Múzeumok Éjszakája a Pénzmúzeumban.

2022. június 29.
2 perc olvasás
Válogatott ritkaságok az MNB Bankjegy- és Éremgyűjteményéből 9. rész

Kevéssé közismert, hogy a Magyar Nemzeti Bank őrzi az ország második legnagyobb pénztörténeti gyűjteményét.

2022. június 27.
5 perc olvasás
JÚNIUS 25. NYITVATARTÁS

Múzeumok éjszakája különleges nyitvatartás

2022. június 24.
1 perc olvasás
Válogatott ritkaságok az MNB Bankjegy- és Éremgyűjteményéből 8. rész

Kevéssé közismert, hogy a Magyar Nemzeti Bank őrzi az ország második legnagyobb pénztörténeti gyűjteményét.

2022. június 16.
4 perc olvasás