/
/
/
BankCode díjátadó 2022

BankCode díjátadó 2022

2022. május 19.
bankcode-dijatado-20220517-222.jpg

Az április végi szuperdöntőn a technikumi és a gimnáziumi ág legeredményesebb 6 csapata vetélkedett egymással.

A nagy felkészültséget igénylő verseny győztese a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium, Pénzt vagy életet...csapata lett. Őszintén gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak, Rinfel Mónikának! Az első helyezett csapat tagjai és tanáruk egy-egy Apple Macbook Airnotebookot és 60.000 Ft/fő értékű utalvány nyert.

A második helyen a Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium Noname01 csapata végzett. Nyereményük felkészítő tanárukkal együtt egy-egy Apple iPhone 12 (64GB) mobiltelefon, valamint 40.000 Ft/fő értékű utalvány. Felkészítő tanáruk, Bihari Sándorné igazán büszke lehet tanítványaira.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium Atomcsibék csapata állhatott fel. Kiváló teljesítményük elismeréseként fejenként egy Apple iPad 9 2021 10.2 (64GB) készülékkel, és 20.000 Ft/fő értékű utalvánnyal lettek gazdagabbak. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak, Vízi Izabellának!

A legtöbb csapatot mozgósító Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium egy projektort és egy wifi routert szerelhet fel iskolájában, míg a legaktívabb Pénziránytű Iskolahálózati tag, az Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium 150.000 Ft értékű műszaki utalványt nyert. Ajándékcsomagot kaptak a döntők és a szuperdöntő nem díjazott csapatai is.

Köszönjük minden résztvevő csapatnak a felkészülést, a sok munkát, egyben gratulálunk minden döntőbe jutott, nagy felkészültségről és alapos szakmai tudásról tanúbizonyságot tett csapatnak!

További híreink

Egyedülálló erdélyi kiállítás nyílt a fejedelmi kincsekről

Egyedülálló kiállításban vállalt szerepet a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpont.

2024. április 16.
Numizmatikai sorozat

A világ legszebb nemzetközi bankjegyei

2024. április 16.
Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeumban

A Kávéházi beszélgetések a Pénzmúzeum havonta jelentkező eseménysorozata. Ismeretterjesztő előadásaink a pénzt helyezik a beszélgetés középpontjába.

2024. április 09.
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!

Párizs olimpia lázban ég, de nem csak Párizs, hanem a La Monnaie de Paris - A Párizsi Pénzverde múzeuma is.

2024. április 02.