/
/
/
BANK/CODE 2023 Tanulmányi verseny
BANK/CODE 2023 Tanulmányi verseny
2023. január 27. 12:00

HOGYAN HOZZUNK JÓ GAZDASÁGI DÖNTÉSEKET? HOL ÉRDEMES PÉNZÜNKET TARTANI? MIRE JÓ A BANKKÁRTYA? MILYEN KOCKÁZATOK MERÜLHETNEK FEL EGY BEFEKTETÉS SORÁN? MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT KAPHATUNK A BANKOKTÓL? HOGYAN MŰKÖDIK A PÉNZÜGYI RENDSZER?

Készüljetek fel, mert tudásotoknak köszönhetően, most értékes nyereményekkel gazdagodhattok!

Jelentkezzetek, és mérjétek össze tudásotokat a Pénzmúzeum és a Pénziránytű Alapítvány közös BankCode vetélkedőjében!

A versenyre 3 fős középiskolai csapatokkal nevezhettek, amennyiben egy intézmény tanulói vagytok. A munkátokat 1 felnőtt segítheti, aki intézményetek egy tanára is lehet. Egy felkészítő több csapat munkáját segítheti. A csapatnak a regisztrációkor meg kell adnia, az intézmény típusát, azaz, hogy gimnáziumból vagy szakképző intézményből regisztrál, a továbbiakban ezen az ágon versenyez.

A versenyre jelentkezés feltétele, hogy magyarországi középfokú oktatási intézményben aktív tanulói jogviszonnyal rendelkező 9-12. évfolyamos, nappali tagozatos diákok vagytok, azzal a kiegészítéssel, hogy csapatonként maximum egy fő 13. évfolyamos nappali tagozatos középiskolai tanuló részvétele is megengedett. Nevezni három fős csapatokban, 1 fő felkészítő személlyel kiegészülve lehet. A csapatkapitány tölti ki a regisztrációs adatlapot. A csapatkapitány kapcsolattartóként működik a szervezők és az adott csapat között.

Az alábbiakra lesz szükségetek a regisztrációhoz:

  • 3 versenyző diák neve, intézménye, évfolyama, email címe

  • felkészítő/segítő neve, intézménye, elérhetősége

  • választott csapatnév

A regisztráció részletes feltételeit megtaláljátok a Versenyszabályzatban.

A pénzügyi kérdések és feladatok mellett kreatív problémamegoldásban is próbára tehetitek magatokat, a felkészüléshez szükséges összes háttéranyagokat illetve webináriumi felkészítéseket a Pénziránytű Alapítvány ingyenesen biztosítja.

A verseny győztesei értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. A Pénziránytű iskolahálózati tagok külön díjakat kaphatnak.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2023. január 27. ÉJFÉL

A VERSENYSZABÁLYZAT ITT ÉRHETŐ EL

Szeretnél értesülni a versennyel kapcsolatos eseményekről? Akkor feltétlenül csatlakozz a Pénziránytű Alapítvány Facebook oldalához vagy a Pénzmúzeum Facebook oldalához és biztosan nem maradsz le semmiről!

A BankCode 2023 verseny a Pénzmúzeum és a Pénziránytű Alapítvány közös szervezésében kerül megrendezésre. A szakmai hátteret és a feladatokat a Pénziránytű Alapítvány biztosítja a versenyhez.

Dátum és idő

2023. január 27. 12:00

További esemény
Értékmentés, értékteremtés - Időszaki kiállítás a Pénzmúzeumban

2023. január 31. 17:00
Pénzmúzeum